Link-uri sponsorizate

Peste la cuptor




2708 vizualizari
Peste la cuptor 2017
Link-uri sponsorizate
Iata de ce ingrediente aveti nevoie pentru a prepara peste la cuptor:

Ingrediente:

- 1,5 kg de peste
- 3 morcovi
- o lingura de ulei
- 2 rosii
- 3 cepe
- un varf de lingura de piper
- sare
- o lingura de busuioc

Mod de preparare:

1. Pestele dupa ce este curatat trebuie lasat o jumatate de ora la sarat.
2. Morcovii se taie rondele
3. Ceapa fidelute
4. Intr-un vas adanc se pun morcovii, ceapa si rosiile taiate felii groase, sare, piper, busuic si ulei. Se amesteca bine deoarece aceasta va fi compozitia de legume.
5. Se pun legumele intr-o tava dupa care pestele taiat in bucati.
6. Se unge pestele cu putin ulei sau maioneza deasupra ca sa faca o crusta frumoasa la coacere.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu