Manuale de utilizare | Comunicate De Presa | Parteneri
Teatrul Tandarica al Teatrului Contemporan de Animatie

Peste Cu Paste Si Cu Sos Pesto



DISTRIBUITI Distribuiti pe Facebook, Google+ si Twitter
1808 afisari Afisarile articolului
Peste cu paste si cu sos pesto 2015
Link-uri sponsorizate

Ingrediente:
- 4 fileuri de peste ( salau, stiuca sau peste oceanic)
- 2 dovlecei
- 5-6 rosii cherry
- 300 g spaghete
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- oregano uscat
- rozmarin
- piper rosu boabe

Pentru sosul pesto:
- 2 cani cu frunze de busuioc proaspat
- 50 g parmezan ras
- 4 linguri ulei de masline
- 2 linguri nuci macinate
- 3 catei usturoi macinat
- sare
- piper

Cum se prepara pestele cu paste si sos pesto:
Pentru prepararea sosului pesto, se maesteca in blender frunzele de busuioc, nucile macinate, parmezanul ras si usturoiul zdrobit. Se adauga treptat uleiul de masline, ca la maioneza si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Se taie dovleceii felii, se aseaza intr-o forma termorezistenta, se adauga  rosiile cherry taiate in doua, cateii de usturoi taiati bastonase si se presara legumele cu sare si piper, dupa gust.

Peste legume se aseaza bucatile de peste. Se presara totul cu oregano si rozmarin, se strpesc cu ulei si se pun la cuptor pentru circa 35 de minute.

Separat, se fierb spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet, se scurg de apa si se amesteca cu sos pesto. Se servesc ca garnitura alaturi de peste si legume, decorate cu boabe de piper rosu.

Vezi Galeria Foto

Peste 70 de evenimente la Festivalul International al Teatrului Contemporan de Animatie ImPuls 2015 Bucuresti

Deschiderea Scolii de Vara Boem Club 2014, sarbatorita prin 2 concerte si peste 500 de invitati! 2015 Bucuresti

Expo Mama si Copilul isi deschide portile peste o saptamana 2015 Bucuresti

Link-uri sponsorizate



Subiecte pe aceeasi tema din Retete cu peste

Dorada in aluat


Ingrediente:- 2 pesti dorada- 2 lamai- un ou- 100 g amidon- seminte de cereale- ulei- sare- piper - 400 g faina- 100 g untCum se prepara:Pestele se curata si se lasa la scurs. Se stropeste cu zeama de lamaie amestecata cu ulei, sare, piper ...

Somon cu sos alb si spanac


Ingrediente:- 8 fileuri de somon- sare - piper- cimbru verdePentru sos:- 3 linguri faina- nucsoara- 400 ml lapte- o legatura ceapa verde- un kg spanac- zeama de la 2 lamai- o lingurita zahar- ulei de maslineCum se prepara:Se ...

Pastrav la cuptor


Ingrediente:- 1 kg pastrav- 200 ml vin alb- 1 ceapa...

Crap in sos de smantana


Ingrediente crap in sos de smantana:- 800 g crap- 50 g unt- 100 ml ulei - 2 linguri de pesmet- 1 pahar cu smantana- 100 ml vin alb - 300 g ciuperci- 1 legatura patrunjel- sareMod ...

Peste la cuptor


Iata de ce ingrediente† aveti nevoie pentru a prepara peste la cuptor:...
Cautari frecvente similare temei articolului Peste cu paste si cu sos pesto::
desen pastemesaje de pastepastepeste
la pastepoezie de pastecosulet de pastepeste la cuptor
Ai citit:

Postat in Retete cu peste pe 2009-10-17
Tag
Ne gasesti pe:
CopiiSiMamici.ro Google+CopiiSiMamici.ro RSS CopiiSiMamici.ro pe Facebook
CopiiSiMamici.ro pe Twitter
Sarcina pe saptamani
Galerii Foto
Analize sarcina
Diversificarea alimentatiei
Citate
Teme abordate
Copii
Mame
Sarcina
Nastere
Educatie
Dictionar
Dictionar De Vise
Alte informatii:
CONTACT si PUBLICITATE pe site
Despre Noi
Informatii Cookies
Iti mai oferim:
Coloreaza Online
Planse de Colorat
Videoclipuri
Calculator Sarcina
Calculator Culoarea Ochilor Bebelusului
Calculator Calorii
Calculator: Baietel sau Fetita
Calculator Varsta
Emoticoane Facebook
Evenimente
Copyright © 2009 - 2015 SC STILART SOFTWARE SRL - Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare