Link-uri sponsorizate

Pere fierte in vin




2010 vizualizari
Pere fierte in vin 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente:
- trei pere
- trei lingurite de zahar
- 300 de mililitri de vin roze
- 50 g coaja de portocala si de lamaie
- un strop esenta vanilie
- 50 mililitri esenta coniac

Cum se prepara perele fierte in vin:
Zaharul si vinul impreuna cu toate mirodeniile se pun la fiert si se lasa sa dea in cateva clocote. Cu o paleta se introduc in siropul de vin, perele intregi, dar curatate de coaja, si se lasa sa fiarba cateva minute.
Se foloseste un vas adanc, astfel incat perele sa fie cuprinse complet de siropul de vin.
Pe masura ce au fost fierte in vin, se aseaza perele pe un platou.
Se lasa siropul de vin sa mai fiarba putin, apoi se adauga coniacul si se toarna sosul peste pere. Se pot servi cu frisca.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu