Link-uri sponsorizate

Paste cu sos alb si ciuperci




1596 vizualizari
Paste cu sos alb si ciuperci 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente:

- un pachet de paste
- 500 g ciuperci
- doua linguri de smantana
- o jumatate cana de lapte
- sare
- ulei

Cum se prepara:

Pune pastele la fiert si lasa-le sa fiarba pana ce s-au umflat bine.
Dupa ce au fiert punele intr-o strecuratoare pentru a se scurge de zeama.
Intr-o tigaie pune doua linguri de ulei si putina faina. Amesteca pentru a nu se forma cocoloase, cand faina a prin o culoare aramie pune smantana si amsteca incontinuu.
Cand sosul se va ingrosa il vei subtia cu laptele. Potrivestel de sare si adauga si ciupercile lasandu-le sa fiarba in sos cateva minute. Dupa ce a dat in clocot de trei ptru ori se ia de pe foc.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu