Manuale de utilizare | Comunicate De Presa | Parteneri
Teatrul Tandarica al Teatrului Contemporan de Animatie

Papricas Picant



DISTRIBUITI Distribuiti pe Facebook, Google+ si Twitter
1430 afisari Afisarile articolului
Papricas Picant 2015
Link-uri sponsorizate

Ingrediente
- 1 kg carne
- 700 gr ceapa rosie, alba si verde
- 120 ml ulei
- 3 linguri boia dulce
- 1 lingura boia iute
- 4 ardei grasi
- sare, piper si un ardei iute

Mod de preparare
Ceapa se curata, se toaca fideluta si se pune la prajit in ulei pana devine sticloasa.
Carnea se spala, se toaca in cubulete mici si se pune peste ceapa, la prajit iar dupa 15 minute se adauga ardeiul gras tocat marunt, boiaua dulce si iute si o ceasca de apa.
Se lasa la fiert la foc mic, amestecand mereu, sa nu se prinda mancarea, pana se fierbe carnea.
Se poate servi cu galuste preparate din ou si gris.

Vezi Galeria Foto

Am voie sa mananc picant in timpul sarcinii 2015 Bucuresti

Link-uri sponsorizate



Subiecte pe aceeasi tema din Retete cu carne

Cautari frecvente similare temei articolului Papricas Picant::
papricasam voie picantpicant
Ai citit:

Postat in Retete cu carne pe 2009-10-17
Tag
Ne gasesti pe:
CopiiSiMamici.ro Google+CopiiSiMamici.ro RSS CopiiSiMamici.ro pe Facebook
CopiiSiMamici.ro pe Twitter
Sarcina pe saptamani
Galerii Foto
Analize sarcina
Diversificarea alimentatiei
Citate
Teme abordate
Copii
Mame
Sarcina
Nastere
Educatie
Dictionar
Dictionar De Vise
Alte informatii:
CONTACT si PUBLICITATE pe site
Despre Noi
Informatii Cookies
Iti mai oferim:
Coloreaza Online
Planse de Colorat
Videoclipuri
Calculator Sarcina
Calculator Culoarea Ochilor Bebelusului
Calculator Calorii
Calculator: Baietel sau Fetita
Calculator Varsta
Emoticoane Facebook
Evenimente
Copyright © 2009 - 2015 SC STILART SOFTWARE SRL - Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare