Manuale de utilizare | Comunicate De Presa | Parteneri
Teatrul Tandarica al Teatrului Contemporan de Animatie

Negresa



DISTRIBUITI Distribuiti pe Facebook, Google+ si Twitter
1628 afisari Afisarile articolului
Negresa 2015
Link-uri sponsorizate

Ingrediente:

- 300g zahar
- 150 ml ulei
- 300 ml lapte cald
- 350g faina
- 1 lingura bicarbonat
- 3 linguri gem
- 1 ou
- 3 plicuri zahar vanilat
- 3 linguri cacao
- esente

Cum se prepara:
Intr-un castron adaugi oul cu zaharul tos si cel vanilat, dupa care amesteci cu mixerul pana se albeste compozitia.
Se adauga ulei cate putin, la fel faci si cu laptele cald dupa care se pune si faina apoi se amesteca bine totul. La sfarsit se adauga bicarbonatul ne stins, gemul, cacao si esentele dupa care amestecam bine bine.
Se toarna aluatul intr-o tava unsa si tapetata si se baga la cuptorul incins timp de 30 minute.
Se poate decora cu ciocolata topita.


Vezi Galeria Foto

Link-uri sponsorizate



Subiecte pe aceeasi tema din Dulciuri

Cautari frecvente similare temei articolului Negresa::
negresacum se face negresaprjitura negresaprajitura negresa de post
Ai citit:
Ingrediente:

- 300g zahar
- 150 ml ulei
- 300 m
. Daca ti-a placut, te rugam sa ii dai Like si Share pe Facebook! Multumim!

Postat in Dulciuri pe 2012-02-17
Tag
Ne gasesti pe:
CopiiSiMamici.ro Google+CopiiSiMamici.ro RSS CopiiSiMamici.ro pe Facebook
CopiiSiMamici.ro pe Twitter
Sarcina pe saptamani
Galerii Foto
Analize sarcina
Diversificarea alimentatiei
Citate
Teme abordate
Copii
Mame
Sarcina
Nastere
Educatie
Dictionar
Dictionar De Vise
Alte informatii:
CONTACT si PUBLICITATE pe site
Despre Noi
Informatii Cookies
Iti mai oferim:
Coloreaza Online
Planse de Colorat
Videoclipuri
Calculator Sarcina
Calculator Culoarea Ochilor Bebelusului
Calculator Calorii
Calculator: Baietel sau Fetita
Calculator Varsta
Emoticoane Facebook
Evenimente
Copyright © 2009 - 2015 SC STILART SOFTWARE SRL - Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare