Link-uri sponsorizate

Negresa




1922 vizualizari
Negresa 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente:

- 300g zahar
- 150 ml ulei
- 300 ml lapte cald
- 350g faina
- 1 lingura bicarbonat
- 3 linguri gem
- 1 ou
- 3 plicuri zahar vanilat
- 3 linguri cacao
- esente

Cum se prepara:
Intr-un castron adaugi oul cu zaharul tos si cel vanilat, dupa care amesteci cu mixerul pana se albeste compozitia.
Se adauga ulei cate putin, la fel faci si cu laptele cald dupa care se pune si faina apoi se amesteca bine totul. La sfarsit se adauga bicarbonatul ne stins, gemul, cacao si esentele dupa care amestecam bine bine.
Se toarna aluatul intr-o tava unsa si tapetata si se baga la cuptorul incins timp de 30 minute.
Se poate decora cu ciocolata topita.


Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu