Link-uri sponsorizate

Miel cu ciuperci




1845 vizualizari
Miel cu ciuperci 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente miel cu ciuperci:
- 750 g carne de miel
- 400 g ciuperci
- 1 ceapa
- 1 lingura unt
- 1 ceasca apa
- 2 linguri smantana
- 1 lingurita faina
- sare
- piper

Cum se prepara mielul cu ciuperci:
Carnea se spala, se taie cuburi si se pune la prajit cu untul, ceapa tocata marunt, ciupercile spalate si taiate felii subtiri si putina sare.
Cand compozitia incepe sa se rumeneasca se pune ceasca de apa si se lasa la foc potrivit pana scade.
Daca scade prea mult si carnea nu este fiarta se mai adauga putina apa.
Inainte de a servi, se amesteca faina, piperul si smantana si se adauga la compozitia initiala si se mai lasa la fiert 10 minute.
Se serveste calda.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu