Link-uri sponsorizate

Machiajul de zi


3880 vizualizari
Machiajul de zi 2017
Link-uri sponsorizate
Cand vine vorba de machiajul de zi, acesta trebuie sa aiba doua caracteristici majore: sa fie discret si sa aiba aspect natural.

La orice varsta, indiferent de trasaturi, textura pielii sau moment al zilei, poti fi mult mai atragatoare si increzatoare in fortele proprii avand un ten curat si un machiaj adecvat.

Despre machiajul de zi putem spune ca are rolul de a ascunde micile defecte, de a fi subtil si de a accentua cat mai bine trasaturile unui chip. Datorita faptului ca machiajul pe care-l vei purta intreaga zi se realizeaza deseori dimineata, iar atunci timpul este extrem de pretios, te-as sfatui sa folosesti produse care sunt rezistente la transfer si ofera un rezultat rapid si bun.

Intodeauna alege o crema hidratanta pentru fata, pe care sa o aplici in fiecare dimineata.

De asemenea, pentru machiajul de zi, trebuie sa alegi intodeauna o nuanta mai inchisa de pudra si fond de ten decat culoarea naturala a pielii tale.

Pentru inceput traseaza o linie de-a lungul pleoapei inferioare cu ajutorul unui creion dermatograf sau a unui tus de ochi, incepand din coltul interior al ochiului.

Aplica putina mascara pe gene si finalizeaza machiajul aplicand un fard de ochi intr-o culoare pala.
In final putin ruj intr-o culoare, asortata tinutei tale.

Ca peste tot, poti fi creativa in combinatiile pe care le faci, atata timp cat tii cont de principiile de baza enuntate mai sus.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu