Link-uri sponsorizate

Intalnire cu Lizuca


13450 vizualizari
Intalnire cu Lizuca 2017
Link-uri sponsorizate
Intalnire cu Lizuca


Era vara! Luasem vacanta .Nerabdatoare, am deschis cartile de la premiera. Am vrut sa citesc ,,Dumbrava Minunata'', dar am adormit. Se facea ca eram intr-o padure mare.Se apropia cineva. Era Lizuca, asa cum mi-o amintesc, o fetita maruntica,cu nasucul mititel, gurita cam mare , obrajorii rosii si ochii caprui umbriti de gene negre.

Ea ma luase de mana si imi zice:
-Nu iti fie teama, vino cu mine si iti voi arata imparatiile padurii.
Am mers amandoua prin padure si am vazut tot felul de personaje: Alba-Ca-Zapada si cei sapte pitici, Luchi, Capra cu trei iezi, Ileana Cosanzeana, Cenusareasa, Bell si altele. Noi mai mersem putin si deodata in fata noasra era un castel foarte mare cu tot felul de personaje din toate povestile.
-Aici este castelul nostru, castelul tuturor povestilor.
Eu, mirata, spusei:
-Ce frumos este! Mi-as dori sa stau aici, cu voi, in imparatia padurii, dar imi va fi prea dor de parintii mei. Uite, tu esti frumoasa, harnica, buna la inima si ajutatore. Nu iti mai trebuie inca o fetita ca mine. Nici macar nu sunt dintr-o poveste.
-Ai dreptate! Multumesc pentru ca mi-ai spus aceste vorbe frumoase.
Deodata, se auzi un zgomot. Era ceasul meu care ma trezea in fiecare dimineata. Vazand acestea, am realizat caci era doar un vis.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu