Link-uri sponsorizate

Infometarea


1972 vizualizari
Infometarea 2017
Link-uri sponsorizate
Orice om trebuie sa înteleaga ca, aruncandu-se orbeste intr-o cura brutala de slabire, mizand pe infometare neiertatoare, risca sa deregleze grav organismul.
Adevarul este ca infometarea sau dieta hipocalorica  duce de fapt la ingrasare, si nu la slabire , asa cum am crede cu totii, si mai mult si mai sanatos putem slabi mancand .
Pentru a atinge si a mentine o greutate normala trebuie sa priviti pozitiv schimbarile efectuate. Trebuie sa treceti cat mai repede peste orice experienta negativa. Infometarea nu este buna si din acest motiv trebuie sa luati in considerare toate nevoile organismului si sa nu urmati un program rigid, neadaptat in functie de situatie.
Cele mai bune metode de mentinere a greutatii sunt dieta si miscarea.Meniurile trebuie sa fie echilibrate, sa contina alimente diversificate si cat mai putine produse tip fast-food, paste, cartofi prajiti, dulciuri, acestea fiind de aproape doua ori mai bogate in calorii decat mancarurile gatite.
Scadeti numarul de calorii consumate cu 20%  fata de de dieta zilnica care o aveti. O scadere usoara nu declanseaza mecanismul de adaptare a organismului la infometare. De exemplu pentru o persoana de sex feminin care consuma cam 2000 cal/zi, o scadere la 1600-1650 cal/zi este corecta. Iar dietele conventionale  spun un consum de 1000- 1200 de cal/zi ceea ce  este prea putin, nesanatos si incorect.
Deci un secret pentru pierderea permanenta in greutate este prin cresterea arderii de calorii, si nu prin infometare mananca mai mult si arde mai mult, in loc de consuma putin - arde putin.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu