Link-uri sponsorizate

Greturile in timpul sarcinii


4427 vizualizari
Greturile in timpul sarcinii 2017
Link-uri sponsorizate
De obicei viitoarele mamici se confrunta cu unele neplaceri in timpul sarcinii.
Printre aceste neplaceri se numara si senzatiile de greata, arsurile la stomac, varsaturi si indispozitii.

Cu siguranta ele nu vor trece de la sine asa ca o sa va enumar cateva modalitati de evita sau chiar scapa de aceste neplaceri.
Mamicile au observat ca daca se ridica brusc din pat dimineata, inainte de a manca ceva, se confrunta cu senzatia de greata. De aceea mamica ar trebui sa se mai relaxeze cateva minute in pat si de ce nu sa rontaie ceva.

O alta modalitate de a evita greturile este sa mancati cat mai des si cat mai putin. Se evita astfel acumularea unei mari cantitati de de alimente in stomac, ceea ce ar atrage si cresterea aciditatii si scaderea concentratiei de glucoza din sange. Nivelul scazut al zaharului din sange poate provoca greturi.

De evitat condimentele in exces, mai ales cele iuti, prajeli, grasimi pentru ca acestea ingreuneaza digestia si provoaca arsuri si greturi.
Este important ca viitoarea mamica sa bea cat mai multe lichide. Cele mai indicate sunt sucurile naturale, apa plata si ceaiurile. De retinut: sa bei cat mai multe lichide intre mese nu in timpul acesteia.

Corpul fiecarei mamici se manifesta se manifesta diferit in timpul sarcinii.
Este important ca mamica sa isi cunoasca corpul, sa observe la ce reactioneaza cel mai bine si sa gaseasca cea mai potrivita metoda de a inlatura sau de a atenua senzatiile neplacute.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu