Link-uri sponsorizate

Fondul de ten


2405 vizualizari
Fondul de ten 2017
Link-uri sponsorizate
Aplicarea fondului de ten poate fi considerata cea mai importanta etapa in realizarea machiajului.In primul rand trebuie inteles faptul ca fondul de ten trebuie sa fie invizibil dupa aplicare.Daca ignoram acest aspect, rezultatul poate deveni dezastruos, intrucat produsele folosite pot incarca prea mult fata, oferindu-i un aspect neplacut.

Pregatirea pentru aplicarea fondului de ten:

Curata bine tenul, indepartand orice urma de fard. Foloseste o crema exfolianta si apoi una hidratanta.
Daca ai cearcane, nu folosi prea mult machiaj in acea zona pentru ca pielea din jurul ochilor este foarte fina si machiajul folosit in exces poate amplifica ridurile.

Alegerea nuantei:

Majoritatea femeilor testeaza culoarea unui fond de ten pe mana. Este gresit! Mana nu are aceeasi carnatie precum fata. Cel mai bine este sa testezi în zona tamplei 3 nuante diferite pe care le consideri cele mai apropiate de culoarea tenului tau. Asteapta 3 minute. Numai dupa acest interval de timp, în contact cu caldura pielii, fondul de ten isi definitiveaza nuanta, consistenta si puterea de acoperire.
Fondurile de ten compacte au un grad de acoperire mai mare si sunt matifiante. Ele sunt o combinatie intre cele pudra si cele lichide. Sunt perfecte pentru retusurile din timpul zilei, daca ai ten mixt sau gras sau cu imperfectiuni vizibile.
Fondul de ten are rolul de a finisa machiajul, dar si de a hidrata pielea si a o proteja de razele solare si de factorii nocivi cu care ne intalnim zi de zi. Cel mai important pentru a nu intampina probleme cu fondul de ten este sa nu uitam sa-l demachiem in profunzime in fiecare seara inainte de culcare, dupa care sa aplicam o crema hidratanta.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu