DISTRIBUIȚI

– 1 kg ciuperci champignon
– 250 ml smantana
– 2 catei de usturoi
– ulei de masline
– o lingura faina
– patrunjel verde
– o lingura boia dulce
– o ceapa

Ciuperci le spalam bine si le taiem sferturi, usturoiul si ceapa le tocam marunt.
Intr-o tigaie punem cam doua linguri de ulei si adaugam ceapa pana se inmoaie putin se adauga usturoiu si ciupercile.
Dupa ce s-au calit putin adaugam o lingura de boia si piper. Adaugam apa pana ce se acopera si le lasam cam 15 minute sa fiarba ciuperci dupa care cu un polonic luam cam o cescuta de zeama in care adaugam faina si amestecam bine astfel incat sa nu ramana cocoloase.
Turnam amestecul obtinut peste ciuperci si le mai lasam sa fiarba cam 5 minute.
Dupa ce oprim aragazul adaugam si smantana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here