DISTRIBUIȚI
sos de smantana cu ciuperci
sos de smantana cu ciuperci

– 1 cutie ciuperci taiate
– 1 cutie smantana lichida
– sare
– piper
– cimbru
– ulei de masline

Intr-o tigaie pui cam 2 linguri ulei de masline si adaugi ciupercile spalate si stoarse de apa le calesti cam 5 secunde ,dupa care adaugi smantana lichida condimentezi cu sare, piper si putin cimbru si lasi sa fiarba la foc mic cam 10 minute pana sosul se ingroase. Pui sosul asa fierbinte peste piftechi sau depinde de preferinte. Sau poti pune intro farfurie o piftechi pui o felie de sunca presata si una de cascaval si deasupra iar o piftechi si incalzesti la cuptorul cu microunde atat cat sa se topeasca cascavalul si ornezi cu sosul de smantana cu ciuperci. E bun cu cartofii prajiti, cu orez fiert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here