DISTRIBUIȚI
Salata caesar
Salata caesar

– 1 piept de pui dezosat
– 4 felii de paine
– un ou
– salata eisberg
– o lingura mustar
– 4 catei de usturoi
– 4 fileuri ansoa
– 150 gr parmezan
– 1/2 ceasca ulei de masline
– sucul de la o jumatate lamaie
– sare
– piper

Pieptul de pui il taiem in felii inguste, le condimentam cu sare si piper si le prajim intr-o tigaie.
Separat, incingem 2-3 linguri ulei de masline in care aruncam feliile de paine taiate cubulete. Cand sunt rumenite le aromatizam cu 2 catei de usturoi zdrobiti si cu 50 gr de parmezan.
Pentru sosul Caesar punem la fiert 1 ou timp de 2-3 minute, dupa care il plonjam in apa rece. Il curatam si punem galbenusul intr-un blender. Peste galbenus mai adaugam mustarul, feliile de ansoa, parmezanul, 2 catei de usturoi, sucul de lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Mixam toate ingredientele bine si obtinem un sos gustos.
Pe un platou aranjam frunzele de salata, feliile de piept de pui, crutoanele si sosul Caesar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here