DISTRIBUIȚI

Acum va prezint un desert din copilarie care nu este gretos si sigur o sa va placa iar pentru prepararea lui aveti nevoie de:

– 500 g rahat

– 700 g margarina

– 1 kg biscuiti

– 12 linguri cacao

– 2 linguri coaja de lamaie/ portocala

– 2 linguri esenta rom

– 2 cescute zahar pudra

– 2 linguri zahar

– 500 ml apa

Inmuiati biscuiti sfaramati in apa cu cele doua linguri de zahar. Intre timp frecati zaharul pudra cu margarina, dupa care adaugati cacaoa, rahatul taiat cubulete si amestecati tot acest aluat cu biscuitii inmuiati. Adaugati esenta de rom, coaja de lamaie/portocala ( puteti pune chiar 1 lingura coaja de lamaie si 1 lingura coaja de portocala) si omogenizati bine. Rasturnati compozitia in folie alimentara in asa fel incat cand o rulati sa iasa cam de grosimea unui salam. Pregatiti cate rulouri doriti. Lasati dupa aceea la rece 2 ore si se poate servi tavalit prin nuca de cocos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here