DISTRIBUIȚI
paste gratinate
paste gratinate

– 400 g paste
– 350 g bacon
– 1 ardei
– 250g ciuperci
– o ceapa
– 3 catei usturoi
– 200 g cascaval
– o rosie
– 4 linguri ulei de masline
– 150 g masline verzi
– 3 oua
– 30 g unt
– patrunjel
– sare
– piper

Pastele le punem la fiert intr-un vas cu apa cu sare in care picuram putin ulei.
Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt, ardeiul il taiem cubulete la fel si baconul si ciupercile.
Maslinele le taiem feliute sau daca sunt deja feliate e si mai bine.
Incingem ulei intr-o tigaie in care calim ceapa si usturoiul, adaugam baconul, ciupercile, ardeiul, maslinele, patrunjelul, rosia si le lasam la calit dupa care adaugam sare si piper dupa gust.
Pastele fierte le strecuram, le clatim cu apa rece si le punem intr-o forma de yena sau in forma unde dorim sa facem pastele unsa cu unt.
Deasupra se rastoarna amestecul calit usor.
Batem oaule si le punem peste paste si acoperim totul cu cascaval ras si bagam la cuptorul preancalzit 15 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here