DISTRIBUIȚI
paste cu sos
paste cu sos

– 400 g paste
– 300 g ciuperci
– 350 g sunca
– o lingurita unt
– 250 g bulion
– 2 foi de dafin
– apa
– cimbru
– vegeta
– busuioc
– oregano
– sare
– ulei

Se toaca ceapa foarte marunt si se pune la rumenit cu untul, sunca se taie in fisii subtiri si se pune peste ceapa care se rumeneste, apoi se adauga si ciupercile, separat se face un amestec din vegeta, bulion si apa, care se toarna peste ceapa, sunca si ciuperci, se lasa sa dea in citeva clocote si se mai adauga apa fiarta din cind in cind, apoi se adauga si celelalte mirodenii si se mai lasa sa fiarba cca 8 minute. Separat, intr-o oala in care fierbe apa in care s-a pus putin ulei si sare, se varsa pastele, amestecind de 4-5 ori pina se fierb, cind sint fierte, se scot intr-o sita si se trec sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here