DISTRIBUIȚI

Acum va prezint desertul meu preferat. Pentru acest delicios desert aveti nevoie de:

– 400 g faina

– 4 oua

– 1 kg branza de vaci

– 500 g smantana

– 150 g zahar pudra

– sare

– ulei

– bicarbonat

– coaja de lamaie

– 1 borcan dulceata

Amestecati branza de vaci cu faina, bicarbonatul stins, coaja de lamaie, ouale batute si sarea. Omogenizati bine, apoi formati niste bilute de forma unu ou, apasati pe mijloc sa le faceti o gaura si ii puneti in ulei incins. Separat mai puteti face niste bilute micute pe care dupa prajeala le puteti folosi ca si capac al papanasilor. Dupa ce se prajesc papanasii ii serviti cu smantana si cu dulceata de afine ( este ce-a mai buna dulceata pentru papanasi), dar puteti folosi orice fel de dulceata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here