DISTRIBUIȚI
minciunele
minciunele

– 1 ou
– 100 gr unt
– 1 lingura zahar
– 1/2 pahar lapte batut
– sare
– o lingura zahar vanilat
– o lingurita coaja de lamaie
– 700 gr faina
– ulei
– zahar cu aroma de vanilie

Toate ingrediente le amestecam intr-un vas, adaugam faina pana cand obtinem un aluat asemanator celui de paine si se framanta foarte bine timp de 15 minute.
Se acopera vasul cu un servet si se lasa pe masa din bucatarie sa se odihneasca, timp de 30 de minute.
Intindem o foaie de 3-4 mm grosime, din care taiem fasii lungi de 8-10 cm. si late de 3-4 cm.
Prajim in ulei incins, la foc potrivit.
Se intorc pe ambele parti ca sa devina rumene.
Se scot pe prosoape de hartie.
Se pudreaza cu zahar cu aroma de vanilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here