DISTRIBUIȚI

Aceasta mancare este printre preferatele mele si pentru ea aveti nevoie de:

– 7 catei de usturoi

– 1 kg pui

– 3 conopide potrivite

– sare

– piper

– patrunjel verde

– ulei

– 200 g smantana

– 200 ml suc de rosii

– 1 ceapa

Spalati conopida si o rupeti in buchetele, dupa care o puneti la fiert in apa cu sare. Dupa ce incepe sa fiarba o lasati 10 minute si cand vedeti ca intra furculita in ea o luati de pe foc si  o lasati la scurs intr-o sita. Opriti apa in care a fiert. Separat pregatiti puiul taiat bucatele, il puneti la calit cu ceapa, usturoiul si condimentat cu sare si piper dupa gust. Dupa ce s-a inabusit puiul adaugati conopida scursa peste el, adaugati sucul de rosii si apa in care a fiert conopida si lasati sa mai fiarba cam 20 minute. Dupa ce fierbe luati putin sos si amestecati cu smantana si puneti peste conopida. Mai lasati sa fiarba 5 minute si la stingerea focului adaugati patrunjelul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here