DISTRIBUIȚI
gulas de cartofi
gulas de cartofi

– 2 cepe
– 2 morcovi
– ardei rosu
– 500 g carne de vita
– un carnat
– 1 kg cartofi
– ulei
– sare
– piper
– boia
– vegeta

Curatam ceapa, morcovi, ardeiul, le spalam si le taiem cubulete mici.
Intr-o cratita se pune ulei unde se adauga legumele sa se caleasca putin cu boia peste care am adaugat carnea de vita taiata cubulete am pus o cana de apa si am lasat sa fiarba pana a scazut apa si a fost fiarta carnea. Cand a fost fiarta am adaugat carnatul taiat cubulete si cartofi taiati in cuburi mai mari, peste care am pus condimente de cartofi, piper am pus apa peste si am dat la fiert la foc mic.
Cand au fost fierti cartofi am facut o ingroseaza din 2 linguri de faina cu apa si am adaugat peste, am mai adaugat sare dupa gust si am mai lasat sa dea un clocot. Am stins focul si am adaugat patrunjel verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here