DISTRIBUIȚI
friptura de porc la cuptor
friptura de porc la cuptor

– 1 kg muschi de porc
– 3 catei usturoi
– o ceapa
– 100 ml vin alb
– ulei
– sare
– piper
– oregano
– rozmarin
– cimbru
– foi dafin
– un morcov

Spalam muschiul, il uscam in prosop de hartie si in asezam in tigaia incinsa cu ulei pana face crusta uniform pe toata suprafata. Asezam carnea intr-o tava teflonata, adaugam legumele si condimentele, o ceasca de apa si dam la cuptorul incins in prealabil. Din cand in cand, intoarcem carnea sau o stropim cu sosul din tava. Dupa o ora adaugam vinul si lasam in cuptor pana scade sosul si carnea e patrunsa bine. Scoatem carnea din sos, o lasam la racit dupa care o feliem. Trecem prin sita legumele din sos, adaugam sosul, o lingurita de miere, dam un clocot. Servim friptura cu sos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here