DISTRIBUIȚI

emma-hulse-costum-de-baie-sexy-rozDa, am trait sa aud si sa citesc si asa ceva. Sa fii concediata doar pentru ca arati prea bine… Cel putin ciudat si deosebit de umilitor, dupa parerea mea…

 

Emma Hulse este o tanara foarte frumoasa care s-a dus la un interviu pentru un job. In timpul liber, Emma Hulse este si model, asadar este constienta de atuurile sale fizice in fata barbatilor. Cu toate acestea ea afirma ca in ziua respectiva a fost imbracata cat se poate de decent, in tricou si pantaloni.

Unul dintre manageri, din cate spune aceasta, i-a cerut numarul de telefon personal si a dorit sa iasa impreuna la o cafea. Refuzul acesteia l-ar fi infuriat si, la 5 minute dupa ce Emma Hulse a primit lista de sarcini de serviciu, a fost trimisa acasa pe motiv ca a fost concediata pentru ca era prea frumoasa si acest lucru ii distragea pe colegii ei de sex masculin.

emma-hulse-rochie-mulata emma-hulse-sexy-decolteu emma-hulse-sexy-in-body-negruemma-hulse-foarte-sexy

Adam Luckwel, conducatorul companiei respective a spus ca managerul respectiv a fost suspendat pe perioada anchetei si ii pare rau pentru cele intamplate.

In ce societate am ajuns sa traim? Daca nu aratam bine nu suntem angajati… Daca aratam foarte bine, iarasi nu este bine… Cum sa o dam sa fie bine? Aveti voi vreo idee?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here