DISTRIBUIȚI
ciuperci umplupte cu branza
ciuperci umplupte cu branza

– 500 g ciuperci
– 100 g branza
– 50 g unt
– piper
– marar

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala. Se asaza ciupercile intr-o cratita
punand in fiecare ciuperca un praf de sare si putin ulei. Se acopera si se tin pana se
inmoaie. Picioarele ciupercilor se toaca si se inabusa de asemenea in alta cratita, cu putina sare
si unt. Se trece prin masina sau printr-o sita rara branza. Se freaca bine pana devine
ca o pasta, se amesteca cu picioarele ciupercilor tocate si inabusite si cu marar
verde, tocat marunt. Cu aceasta pasta se umplu ciupercile, se presara cu parmezan ras iar
deasupra fiecareia se pune o bucatica mica de unt proaspat. Se asaza intr-o cratita de pamant,
se dau la cuptor, unde se tin pana se rumenesc frumos deasupra. Se servesc fierbinti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here