DISTRIBUIȚI
ciulama de ciuperci
ciulama de ciuperci

– 500 g ciuperci
– 250 ml smantana
– o ceapa
– 50 g unt
– o lingura faina
– o cana apa
– o legatura patrunjel
– sare
– piper
– ulei

Intr-o cratita incinsa punem untul la topit si in timp ce acesta se topeste tocam repede ceapa si o punem la calit in unt. Ceapa se tine circa cinci minute, pana cand devine sticloasa.
Dupa ce am calit ceapa, adaugam ciupercile.
Calim cateva minute ciupercile, apoi adaugam paharul cu apa. Lasam ciulamaua de ciuperci la fiert la foc mediu in jur de 20 minute, apoi incercam ciupercile. In cazul in care consideram ca sunt fierte, vom adauga faina in ciulama de ciuperci. Faina o dizolvam in prealabil in cateva linguri din zeama ciupercilor.
Adaugam smantana si mai lasam ciulamaua de ciuperci cu smantana sa fiarba la foc mediu inca zece minute. Dupa ce luam cratita de pe foc, punem in ciulama si patrunjelul tocat marunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here