DISTRIBUIȚI

Aceasta minunata ciorbita este un fresh de vara iar pentru ea va trebuie:

– 2 dovlecei

– 2 ardei grasi

– 2 cepe

– 2 morcovi

– 1 telina mica

– 2 legaturi lobada

– 200 g fasole galbena ( pastai)

– sare

– 1 l bors

– 6 l apa

– 1 legatura patrunjel

Spalati legumele si taiatile cubulete. Puneti apa la fiert cu putina sare, iar cand incepe sa fiarba adaugati ceapa, morcovul si telina. Dupa ce fierbe 15 minute adaugati fasolea rupta in bucatele, dovleceii si ardeiul. Mai lasati sa fiarba 10 minute dupa care adaugati lobada. Dupa ce fierb toate legumele adaugati borsul si sare dupa gust si la stingerea focului adaugati patrunjelul tocat. Se poate servi cu smantana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here