DISTRIBUIȚI
chiftelute marinate
chiftelute marinate

– 500 gr carne tocata
– 1 cartof
– 3 cepe
– 1 morcov
– 1 ou
– 1 felie franzela
– 6 rosii
– 1 catel de usturoi
– busuioc
– sare
– piper

Carnea tocata se amesteca cu o ceapa toacata, morcovul ras, cartoful ras, oul si felia de franzela inmuiata in apa. Se fac chiftelutele de merime medie se dau prin faina si se pun la prajit. Intr-o oala se calesc cele doua cepe si usturoiul maruntit. Dupa ce s-au calit se adauga rosiile taiate cubulete si se lasa sa fiarba circa 30 minute pana se ingroasa sosul. In timpul fierberii se adauga busuiocul, sare si piper dupa gust. Dupa ce s-a ingrosat se adauga chiftelutele si se mai lasa circa 10 minute sa fiarba in sos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here