DISTRIBUIȚI
cartofi cu oua la cuptor
cartofi cu oua la cuptor

– 2 cartofi medii
– 2 oua
– 2 rosii mai mici
– 3 linguri de ulei
– boia
– sare

Curatam cartofii, ii taiem bastoane de grosimea a doua degete, punem peste uleiul, sarea si putina boia, amestecam bine sa ajunga uleiul pe fiecare bucata de cartof dupa care ii punem intr-un vas rezistent la caldura si il bagam in cuptorul incins la 200 de grade pentru 20-25 de minute pana cartofii devin usor aurii; intre timp, amestecam de 2-3 ori.
Dupa 25 de minute, scoatem vasul, adaugam rosiile taiate in jumatati sau sferturi si cele 2 oua. Mai dam la cuptor 5-7 minute si gata.
Daca aveti o salata simpla la indemana stropita cu sare, ulei si otet e perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here