DISTRIBUIȚI
briose colorate
briose colorate

– 140 gr unt
– 140 gr zahar
– 3 oua
– 90 gr faina
– 1 plic praf de copt
– 1 plic praf de puding de caramel
– 1 lingurita esenta de vanilie
– 500 gr zahar pudra
– 6 linguri zeama de lamaie
– coloranti alimentari
– ornamente pentru prajturi

Intr-un vas se bate untul cu zaharul si galbenusurile.
.Se adauga faina, praful de copt, praful de pudding si vanilia si se amesteca.Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se inglobeaza in amestecul cu oua.Se umplu formele de briose pana la jumatate apoi se dau la copt 15-18 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.Se lasa briosele la racit.
Pentru glazura, se amesteca zaharul pudra cu zeama de lime apoi se adauga coloranti alimentari.Se ung briosele cu glazura si se decoreaza cu diferite ornamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here