DISTRIBUIȚI
Ardei umpluti cu orez
Ardei umpluti cu orez

Ceapa verde se toaca foarte marunt, la fel si ceapa alba si se calesc in ulei incins. Orezul se spala bine in doua ape si se pune la fiert 5-6 minute pana se umfla. Dupa ce l-am luat de pe foc, il amestecam cu sare, piper, boia dulce, verdeata tocata marunt, 1 lingurita bulion si ceapa prajita.

Pasta de tomate se amesteca cu apa cat sa se faca un sos subtirel si se drege de sare si piper.

Ardeii grasi se scobesc cu grija de seminte, pastrandu-se capacelul facut initial si se umple apoi cu amestecul de orez si ceapa.

Intr-un vas se pune putin ulei pe fund apoi se aseaza ardeii umpluti impreuna cu sosul format din pasta de tomate, si se va da vasul la cuptor timp de 45 de minute.

Se servesc fierbinti, cu patrunjel tocat marunt desupra si putina smantana dupa gust.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here