DISTRIBUIȚI
ardei umpluti cu carne
ardei umpluti cu carne

– 500 gr carne tocata
– 350 gr orez
– 2 cepe
– 1 lingura boia
– delikat
– 1/2 litru bulion
– 100 ml ulei
– 20 buc ardei grasi
– 4 rosii

Ceapa tocata marunt se caleste in uleiul incins la care se adauga lingura de boia si se lasa pe foc cat sa se omogenizeze apoi se ia deoparte. Orezul spalat se adauga la carnea tocata impreuna cu ceapa calita. Adaugam sare, piper, delikat si amestecam totul foarte bine. Ardeii ii taiem roata la capatul cu codita, scoatem samburii si ii spalam foarte bine. Ardeii se umplu cu compozitia facuta facandu-se o gaura cu, coada lingurii in mijlocul umpluturii pentru a fierbe mai bine. Taiem rosiile rondele si la fiecare ardei punem capac o felie de rosie. Asezam ardeii intr-o oala destul de incapatoare, o lingurita de sare, 1/2 bulion, cateva boabe de piper si apa cat sa acopere ardeii. Deasupra asezam o farfurie mica, acoperim cu un capac si le dam la fiert la foc mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here