DISTRIBUIȚI

nuci-beneficii-efecteNucile

Nucile sunt indicate pentru a fi consumate imediat ce corpul iti indica aparitia unei inflamatii. Semnele pot fi durerea, febra, roseate, umflaturile aparute pe corp. Efectele radicalilor liberi sunt combatute cu ajutorul vitaminei E care, totodata, ajuta la reducerea inflamatiei.
Pentru a fi sigura de calitatea nucilor, iti recomandam sa le iei in coaja. Necesita putin efort sa le spargi tu, dar merita!

Anghinarea

Anghinarea este utila in cazul inflamatiilor la nivelul stomacului sau a intestinelor. Aceasta contine o fibra vegetala numita inulina dar si multa vitamina C. Un efect al consumului de anghinare este incetinirea absorbtiei intestinale si productia naturala a organismului uman de probiotice vitale pentru imunitate.

Ghimbirul

In cuisoare, curcuma, ardei iute, turmeric sau ghimbir se gaseste o substanta cu efect antiinflamator numita capsaicina. Ghimbirul poate fi utilizat pentru a reducerea durerilor reumatice si a inflamatiilor de natura articulara.
Este indicat sa consumi ghimbir pentru a intari sistemul imunitar dar si pentru a aduce o ameliorare a simptomelor alergiilor si astmului. Citeste si contraindicatiile ghimbirului!

Rodia

In componenta rodiei gasim multa vitamina C dar si flavonoide care au un puternic efect antioxidant care scad inflamatiile din organism. Poti consuma rodia in starea in care o gasesti la magazin, cruda, sau in combinatie cu alte fructe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here