Link-uri sponsorizate

Evolutia copilului in clasa a 3a


3186 vizualizari
Evolutia copilului in clasa a 3a 2017
Link-uri sponsorizate
Odata cu trecerea anului scolar, elevul acumuleaza din ce in ce mai multe informatii. Scoala il dezvolta atat intelectual cat si personal.
Vei descoperi ca micutul tau, nu mai este copilul de altadata si te vei mira de cat de destept este.

Odata cu intrarea la scoala copilul va avea din ce in ce mai multi prieteni, va dori sa petreaca mai mult timp cu colegii de clasa.

Este important sa ii acorzi incredere dar totusi nu uita ca inca este copil si cel mai indicat este sa il supraveghezi fara ca el sa isi dea seama.

Daca in primii doi ani de scoala copilul a trebuit sa se acomodeze atat cu noile persoane din viata sa cat si cu noile informatii pe care trebuia sa le acumuleze, in clasa a 3-a lucrurile incep sa se schimbe.

Va vorbi din ce in ce mai mult acasa despre colegii sai, despre ce sa intamplat astazi la scoala, ce noi teme si activitati le-a predat d-na, d-nul invatator. Specialistii recomanda sa nu schimbam colectivul elevului cel putin scoala primara.

In clasa a 3-a elevul isi va manifesta dorinta in a-si face singur temele fara ajutorul unuia dintre parinti. Este bine ca totusi sa il verificati inainte de a-si face ghiozdanul pe a doua zi.

La sfarsitul clasei 3 mama va descoperi ca micutul ei va stii sa scrie, sa citeasca mult mai bine ca in clasa intai si a 2-a. De asemeni va sti sa numere, sa scada, sa adune cu cifre de pana la un milion. Va citi un text la prima vedere mult mai bine si mai sigur de propriile cunostinte. Pe langa cunostintele legate de limba romana, elevul va detine si cunostinte elementare legate de o limba straina.


Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu