Link-uri sponsorizate

Ecler cu ciocolata




1727 vizualizari
Ecler cu ciocolata 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente:

- 100 g margarina
- 125 g faina
- 1/2 lingura sare
- 125 ml apa

Crema de ciocolata:

- o cana lapte rece
- 3 linguri zahar
- 2 linguri cacao
- 1 lingura cu varf faina
- esenta rom
- 50 g unt
- 300 ml frisca batuta

Glazura:

- 4 linguri cacao
- 6 linguri apa

Cum se prepara:

Se pune margarina cu apa si sarea la foc. Cand da in clocot se adauga faina si se amesteca bine (sa nu fie pe foc). Se fierbe putin la foc mic. Se ia de pe foc si se raceste (intr-o cratita cu apa ). Cand este aproape rece se adauga pe rand ouale. Se pune in tava sub forma de bastonase si se da la foc potrivit pentru 30 minute si se poate deschide cuptorul doar dupa 20 minute. Dupa ce se racesc se taie in doua pe lungime.

Crema:

Se pun toate in cratita in afara de lapte care se pune in mijloc si se amesteca. Se fierbe la foc potrivit amestecand incontinuu pana se ingroasa. Se adauga esenta de rom si 50 unt. Se amesteca bine, se lasa sa se raceasca.

Glazura:

Se fierb toate ingredientele.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu