Link-uri sponsorizate

Dureri de spate in timpul sarcinii


2687 vizualizari
Dureri de spate in timpul sarcinii 2017
Link-uri sponsorizate
Viata de gravida este frumoasa, dar este grea. Este grea datorita schimbarilor intervenite in tot ceea ce inseamna corpul gravidei. Gravidele acuza cel mai frecvent dureri de spate. In acest articol vom discuta despre aceste dureri de spate pe care le resimt gravidele in general.

Durerile de spate in timpul sarcinii sunt un fapt normal. Nu puteti sa le evitati pe deplin dar puteti sa va faceti singure viata mai usoara prin diverse elemente. Asadar, pentru a preveni aparitia durerilor in zona coloanei cervical si lombare trebuie sa mentineti o postura corecta si sa faceti exercitii pentru intarirea muschilor abdominali.

Pentru a incerca sa mai ameliorati starea provocata de durerile de spate din timpul sarcinii, puteti sa va odihniti mai mult, sa faceti masaje de relaxare si mai puteti opta pentru aplicatii reci sau fierbinti.

Este important sa evitati asa-zisele leacuri babesti sau sfaturile prietenelor. Nu folositi aspirina sau relaxante musculare si, daca durerile de spate devin insuportabile, mergeti intai la medic si cereti-i sfatul inainte de a lua medicamente.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu