Link-uri sponsorizate

Drob de miel




1857 vizualizari
Drob de miel 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente:

- organele de la un miel (splina, ficat, rinichii, inima)
- 7-8 fire ceapa verde
- 4 oua
- usturoi verde
- patrunjel
- marar
- 1 prapure
- sare si piper
- 3 oua fierte tari

Cum se prepara:

Se spala organele cu apa rece. Se taie in bucati, se curata de piele si de chegurile de sange.
Se lasa 15 minute in apa cu otet ca sa iasa mirosul.
Se pun la fiert in apa rece, se fierb cam 30 de minute dupa care se arunca apa.
Organele fierte se dau prin masina de tocat odata cu ingredientele celelalte in afara de ou.
Ouale crude se bat cu furculita si se pun in compozitie. Prapurele se spala in cateva ape, dupa care se pune pe fundul tavii
cu marginile in afara, se pune carnea iar cu cel ramas afara se acopera. Daca nu aveti prapure se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.
Se da la cuptor aproximativ 50 de minute pana se rumeneste frumos. Se lasa la racit si apoi se scoate din tava.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu