Link-uri sponsorizate

Drob cu ciuperci

Drob cu ciuperci 2017
Ingrediente:

- 1/2 kg ciuperci
- 3 cepe medii
- 1/2 cub legume
- 3 oua
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de faina
- Patrunjel
- Sare piper
- Ulei


Mod de preparare:

1. Se taie ciupercile cubulete, se toaca ceapa marunt. Ceapa se pune la calit in putin ulei, adaugam peste ciupercile inainte ca ceapa sa devina aurie, apoi usturoiul tocat marunt si condimentam cu sare piper, la final punem patrunjelul si mai lasam 2-3 minute.

2. Se ia de pe foc, se lasa la racit. Cand nu mai este fierbinte adaugam ouale si faina si omogenizam.

3. Se pune intr-o tava in cuptor pentru aproximativ 30 min (temp 150 grade, cuptorul incalzit in prealabil).

Pofta Buna!

Lasa un comentariu