Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti 2017
Dovlecelul verde este indicat sa fie consumat cand este foarte tanar.Pe langa faptul ca isi pastreaza caracteristicile gustative este si foarte usor digerabil.
Este recomandat sa se gaseasca in meniurile celor mici, persoanelor aflate in convalescenta sau a celor care au probleme cu sistemul digestiv.

Este indicat in curele de slabire.

Mod de preparare:

1. Primul pas este scobirea dovleceilor si apoi oparirea lor.
2. Se caleste o ceapa, se aduga orezul fiert si apoi bulionul.
3. Din miezul de dovlecel se face un sos la care se aduga ceapa tocat si rosie. Se calesc bine, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba, dupa care se da la o parte de pe foc.
4. Se umple fiecare dovlecel cu amestecul calit, se pun intr-o tava, se pune sosul peste ei si se lasa la cuptor timp de 40-50 minute.

Pofta buna!

Lasa un comentariu