Link-uri sponsorizate

Fasole scazuta




5507 vizualizari
Fasole scazuta 2017
Link-uri sponsorizate

Ingrediente:
 
- 500 g fasole boabe
- 1 ceapa mare
- 1 foaie de dafin
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 lingura pasta de tomate (sau un paharel de suc de rosii)
- 50 ml ulei
- sare, cimbru, piper, o crenguta rozmarin
- marar si patunjel verde

Mod de preparare:

Fasolea muiata cateva ore, o fierbi cate 5 minute si schimbi apa de 3-4 ori, apoi o fierbi 20 minute la oala sub presiune.Calesti o ceapa, adaugi fasolea, zarzavatul, putina zeama in care a fiert fasolea, lasi sa scada. Adaugi pasta de tomate sau sucul de rosii si o condimentezi. Presari cu verdeata.Se serveste cu muraturi.


Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu