Link-uri sponsorizate

Curcan la cuptor




1607 vizualizari
Curcan la cuptor 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente:
- 2,500 curcan,
- 4 mere,
- cateva grame piper,
- 20 g boia dulce,
- 100 g untura,
- sare,
- 150 ml vin alb,
- 200 ml apa

Mod de preparare:
Curcanul se curata, se spala, se freca cu sare si boia, se presara cu piper.
In interiorul curcanului se introduc merele intregi, curatate de coaja.
Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa.
Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din amestecul apa.
Vinul si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec.

Se tine la cuptor in jur de 60-70 min.
Curcanul la cuptor se poate servi cu piure de cartofi, cartofi naturre.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu