Link-uri sponsorizate

Cum ajutam bebelusul sa scoata aerul


7601 vizualizari
Cum ajutam bebelusul sa scoata aerul 2017
Link-uri sponsorizate
O problema cu care mamicile se confrunta e faptul ca nu stiu cum trebuie sa il tina pe bebelus dupa masa pentru a elimina aerul. Bebelusii inghit aer cand plang sau inghit lapte cu lacomie. Aerul inghitit il face pe bebelus sa se simta balonat si incomod. Indicat e ca mamica sa scoata aerul inghitit atat in timpul meselor, cat si dupa mese. O sa va enumar cateva metode care vor ajuta sa o descoperiti pe cea mai eficienta pentru bebelusul dumneavoastra:

Metoda peste umar se foloseste in urmatorul fel:se pozitioneaza bebelusul pe pieptul mamicii, cu capul ridicat peste umar. Trebuie sustinut bine spatele si fesele. Spatele se maseaza cu blandete pana bebelusul ragaie.

In poala este o alta metoda des folosita. Se aseaza bebelusul pe burtica pe genunchii mamicii.Se maseaza cu blandete sau se bate usor spatele bebelusului pana acesta va scoate aerul.

Asezat si leganat. Aceasta metoda consta in asezarea bebelusului lateral in poala mamicii. Pozitionati-va degetul mare si aratatorul sub barbia lui, cu palma sustinandu-i toracele iar cealalta mana sa ii sustina spatele. Bebelusul se leagana cu blandete, inainte si inapoi. Masati cu blandete sau bateti usor spatele, pana bebelusul ragaie.

Daca bebelusul dupa 1-2 minute nu a eliminat aerul, nu mai incercati deoarece probabil nu este nevoie.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu