Link-uri sponsorizate

Crap in sos de smantana




12673 vizualizari
Crap in sos de smantana 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente crap in sos de smantana:
- 800 g crap
- 50 g unt
- 100 ml ulei
- 2 linguri de pesmet
- 1 pahar cu smantana
- 100 ml vin alb
- 300 g ciuperci
- 1 legatura patrunjel
- sare

Mod de preparare a crapului in sos de smantana:

Taie ciupercile in felii si caleste-le usor in putin unt topit. Unge un vas cu restul de unt si tapeteaza-l cu pesmet. Aseaza bucatile de peste condimentate cu sare. Lasa la cuptor pana se patrunde pestele in ambele parti. Adauga ciupercile inabusite, smantana si legatura de patrunjel. Lasa la cuptor sa clocoteasca aproximativ 10 minute. Scoate legatura de patrunjel. Aroma acestuia va continua sa parfumeze preparatul.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu