Copii si Mamici > Citate si Maxime
Link-uri sponsorizate

Citat despre Vise de Lucian Blaga

Link-uri sponsorizate

Trandafirii mint, visele mor...


Trandafirii mint, visele mor...
Trandafirii mint, visele mor...
Va recomandam:

Tags:

Da-i o nota acestui citat cu poze despre Vise

0 stele din voturi.
Trandafirii mint, visele mor... Rating: 10 din 10
Urmatorul citat despre Vise Link-uri sponsorizate


Visul unei umbre si umbra unui vis.

Citat de Mihai Eminescu

Abstractie facand de riscurile tratamentului, inconstientul poate fi in sine periculos. Una dintre formele cele mai obisnuite de periculozitate consta in provocarea de accidente. Un numar, mult mai mare decat poate banui publicul, de accidente de tot felul e determinat psihic, incepand cu mici accidente ca impiedicari, loviri, arsuri la degete etc. si pana la accidentele de automobil si catastrofele din munti: toate pot fi provocate psihic si uneori pot fi pregatite cu saptamani sau luni de zile inainte. Am cercetat multe cazuri de acest fel si am putut adesea dovedi ca visele au aratat cu saptamani inainte aparitia unei tendinte de autovatamare. Toate accidentele care au loc din asa-numita lipsa de atentie ar trebui cercetate din unghiul unor astfel de determinari.

Citat de Carl Gustav Jung

Nu se stie pentru inceput ce se poate declansa atunci cand se incepe analizarea viselor. Se poate pune in miscare ceva launtric si invizibil

Citat de Carl Gustav Jung

Deosebirea dintre majoritatea oamenilor si mine consta in aceea ca la mine peretii despartitori sunt transparenti. Este particularitatea mea. La altii sunt adesea atat de grosi incat nu vad nimic indaratul lor si asta-i face sa creada ca acolo nici nu se afla absolut nimic. Eu percep intrucatva procesele ce se deruleaza in fundal, ceea ce-mi confera o siguranta launtrica. Cel care nu vede nimic n-are nici siguranta si nu poate trage concluzii sau nu se increde in propriile concluzii. Nu stiu ce a declansat faptul ca eu pot percepe fluxul vietii. Pesemne ca a fost insusi inconstientul. Poate ca au fost visele mele avute atat de devreme. Ele mi-au determinat evolutia de la bun inceput.

Citat de Carl Gustav Jung

Inainte de a fi descoperit alchimia am visat in mod repetat vise care tratau mereu aceeasi tema: alaturi de casa mea mai era o alta, mai precis o aripa sau o constructie adaugata care imi era straina. De fiecare data ma minunam in vis ca nu cunosc aceasta parte a casei, care se pare ca fusese dintotdeauna acolo.

Citat de Carl Gustav Jung