Link-uri sponsorizate

Ciorba radauteana




2609 vizualizari
Ciorba radauteana 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente:

- 6-7 pulpe sau 4 pulpe de pui cu tot cu spate sau daca doriti 4 bucati piept de pui
- 2 ardei capia sau grasi
- 400 grame smantana
- 4 morcovi
- 2 radacini patrunjel sau pastarnac
- usturoi
- 5 galbenusuri de ou
- otet
- verdeata dupa gust
- 1 cub Knorr Gaina


Mod de preparare:
In aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul Knorr Gaina se pun la fiert.
Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os).

Se strecoara supa obtinuta.
Carnea si legumele se taie in bucati mici (se arunca pielea si oasele) si se pun inapoi in supa, la fiert.

Intre timp se bat fie manual sau cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou.
Cand supa da in clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continuu.

Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu