Link-uri sponsorizate

Ciorba de perisoare a la grec




2535 vizualizari
Ciorba de perisoare a la grec 2017
Link-uri sponsorizate
Pentru a prepara o ciorba delicioasa, intr-un timp scurt si fara prea multa munca aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
1 kg carne tocata, 2 cesti orez, o ceapa, un albus de ou, 2 linguri unt, patrunjel verde, sare , piper, 2 oua, o lamiie.

Mod de preparare:
Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si ales, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper dupa gust. Cu mina umezita se fac perisoare mici ce se tavalesc prin patrunjel tocat. In oala de 2 l se pune la fiert apa impreuna cu unt si sare. Cind apa clocoteste se pun cu grija perisoarele si se lasa sa fiarba la foc mic. Intr-un castron se bat ouale bine ca pentru omleta, apoi se adauga treptat sucul stors de lamiie continuind bataia cu telul. Se toarna treptat amestecul in oala cu perisoare,amestecind cu grija sa nu se sfarame perisoarele.

Timp de preparare: 50 Min

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu