Link-uri sponsorizate

Ciorba de afumatura




2904 vizualizari
Ciorba de afumatura 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente
- 1 ciolan de porc afumat
- 2 oase de porc
- 2 cepe mari
- 2 ardei grasi
- 1 telina
- 1 pastarnac
- 1 morcov
- 250 ml bors
- sare, piper, tarhon, patrunjel

Mod de preparare

Ciolanul afumat se pune la fiert in apa cam 2 ore, pana se inmoaie carnea si se desprinde de pe os.
Oasele de porc se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata, ardeii grasi taiati in sferturi, telina in bucati si pastarnacul jumatati.
Dupa ce au fiert legumele se scot oasele, legumele se toaca mai marunt iar carnea de pe ciolan se adauga si ea in oala.
Borsul se pune la fiert 5 minute la foc mare si se indeparteaza spuma.
Se adauga borsul la ciorba, se mai lasa 10 minute si se ia oala de pe foc, adaugandu-se patrunjel tocat marunt si tarhon proaspat.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu