Link-uri sponsorizate

Chec bicolor




1750 vizualizari
Chec bicolor 2017
Link-uri sponsorizate

Ingrediente:

- 3 oua
- 10 linguri cu zahar pudra
- 12 linguri rase cu faina
- 15 linguri cu unt
- 1/2 pachet de praf de copt
- 1 pachet de zahar vanilat
- 1 lingura cu nescafe
- putina sare

Mod de preparare:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se amesteca galbenusurile cu zaharul si se bat la caldura pana se obtine o crema consistenta. Se adauga cate putina faina si unt pana se termina toata cantitatea, apoi praful de copt si, usor, se inglobeaza si albusurile spuma.
Se imparte compozitia in doua parti egale, adaugand in prima vanilie iar in a doua nescafe-ul. Se unge o forma cu unt si se varsa alternativ cele doua paste pentru a imbina culorile in mod armonios.
 Se coace la foc potrivit.


Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu