Briose cu ciocolata si visine

Briose cu ciocolata si visine 2017
Ingrediente:
- 80 g ciocolata
- 120 g zahar
- 75 g unt moale
- 4 oua
- 30 g faina
- 2 lingurite praf de copt
- 3 linguri lapte
- 200g nuci
- 200 g visine proaspete sau congelate
- sare

Mod de preparare al brioselor cu ciocolata si visine:
Se bate untul cu 100 g zahar. Separati ouale, galbenusurile le puneti pe rand in unt apoi puneti faina amestecata cu praf de copt.
Adaugati laptele, nucile si alunele.
Omogenizati totul si pregatiti visinele. Incinge-ti cuptorul la 175 grade C .
Albusul se bate cu un praf de sare si se inglobeaza in aluat.
Tapetati formele de briose cu 12 suporturi de hartie. Se introduce aluatul si se repartizeaza deasupra visinele.
Se coc 25 minute.

Lasa un comentariu