Link-uri sponsorizate

Bors de vara cu ciuperci




1618 vizualizari
Bors de vara cu ciuperci 2017
Link-uri sponsorizate
Ingrediente:
-2 morcovi
-1 radacina de patrunjel
-1 ceapa
-3-4 linguri boabe de mazare
-4-5 ciuperci
-1 cartof mare
-1 ardei gras galben
-200 ml pulpa de rosii
-50 g fidea
-verdeata
-5oo ml bors de casa
-2 linguri ulei
-sare
-piper

Mod de preparare:
Pentru a gati borsul de vara cu ciuperci se curata, se spala si se taie legumele dupa preferinta. Se calesc impreuna cu cele doua linguri de ulei si putina apa, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie bine.
Se adauga ciupercile feliate, pulpa de rosii, verdeata tocata fin si se potriveste gustul cu sare si piper. Se adauga 3 l de apa calda si se continua fierberea, la foc mic, inca 10 minute.
Se pune fideaua, se da in cateva clocote si se acreste, dupa gust, cu borsul fiert separat.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu